Helg nummer någonting och jag har 8 lördagar kvar till jul i Sverige

Hejsan Kära Dagbok!
 
Min fredagbestod mestadels av att åka till Victoria station bl a för att övertyga Idas värdfamilj att jag inte är en psykopat. Efter jobbet, när jag och barnen simmat och BurgerKingat begav jag mig åter igen till Victoria station och Ida och vårt HarryPotterMaraton! Vi festade med Tacos och mumsigt rödvin och hade alldeles för trevligt för att dra oss ner mot hemmabiosystemet! Efter mat och cupcakes vandrade vi ner de 3 trapporna till deras alldeles egna biorum! Där vi mös med Dumbledore, lilla Harry och alla supernational HarryPotterskapelser! De vise sten och Hemligheternaskammare, släng er iväggen skådespelare; det är nu bevisat att vi kan replikerna bättre än er!! Haha.
Vi tog en kort promenix mellan filmerna och jag fick den stora äran att passera HP-film nr etts producer's hus!
Sen slaggade vi i vad som kan ha varit världens. skönaste. säng. ever. Helt fantastisk.
 
På lördagsmorgonen lyxade vi med go-frukost och sen turistade vi vid Buckingham Palace, såg en kvinnodemonstration vid big ben och House of Parlament, gick över Themsen, nuddade nästan London Eye och gick och gick och gick. 
 
När jag återvände till mitt hem i Wimbledon plockade jag upp en ensam liten förortstjej på stationen vid namn gulle-Julia och vi festfixade och vinade en aning för stora mängder. Sen åkte vi till Clapham och efter ett vimmel iregnet och avstängda tubar hittade vi till slut fram till Venn Street Records som var en helt galet underbar bar! Musiken med Arctic Monkeys och den bästa indiemusiken du kan tänka dig passade utmärkt till all öl som hävdes. Ian (som äntligen har kommit hit!!) spenderade pengar som Ian alltid gör på krogen! Haha. Infravärmen höll kvar oss och den gemytliga stämning höjdes för varje minut när människor från alla håll droppade in! Vi var ett stort fullt gäng som begav oss mot Infernos (köttmarknad...)! Jag kom in utan leg. Nästa del av gruppen kom in genom att säga mitt namn på gästlistan (What the fuck!?) och sista delen av gruppen kom inte in för att det var 21-årsgräns - Londons vakter är riktigt konstiga!! Vi dansade i alla fall som idioter och hade ägde dansgolvet så mycket vi kunde i den svettiga trängslen. Mysigt kanske inte är precis rätt ord, men gött var det! 
Donken och subway räddade oss påväg hem! Sen sov vi. 
 
Nu är det morgon. Idag ska jag träffa Lisa och Ian och käka maat. En saftig köttbit skulle sitta så jäkla fint. Tror jag börjar få proteinbrist i detta kyckling-älskande landet.
 
Liter pics från Fredag och Lördag:
 
SötIda och rödvin och tacos


HarryPotter Maraton


Den superkonstiga kvinnodemonstrationen


Turista!



Tagg för utekväll!


Min Älsk-Frida 


Finaste bruttorna i stan - Frida - Julia - Buckhult
 
Over and out.
 
Greeting from Buckhult in London, or something.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

buckhult.blogg.se

Med min röda gitarr på ryggen, den överfyllda röda resväskan i handen och den lilla laptopen under armen beger mig mot London (Harry Potter och musikalernas förlovade stad) och Wimbledon. Au-pair-livet väntar i form av tre spralliga barn som jag nu ska lära allt jag kan! Buckhult is on road!

RSS 2.0